+45 22 97 00 96

Webhotel til alle

WebHosting nemt og billigt!

Support > Vidensdatabase > cPanel > Læs før Oprettelse af et Addon Domain

Læs før Oprettelse af et Addon Domain

Addon domæner håndteres på samme måde som underdomæner i form af filstrukturen som er anført i din fil mappe, men addon domænets webadresse er som et primært domæne. Generelt bør ikke noget, der sker i dit addon domænes filer eller DNS påvirke, hvad der sker med resten af ​​dine domæner.

Selvom addon domæner ikke har deres egen cPanel, kan du stadig oprette e-mail-konti, omdirigeringer, QuickInstall installationer, underdomæner, osv. Web statistik for addon domæne kan findes under underdomænet URL i statistikken ansøgning i cPanel.
Addon Domain URL'er

Hver addon domæne er også et underdomæne. Du kan faktisk indlæse din addon domæne ved hjælp af en af ​​følgende URL-adresser:
Addon Domain Name

http://addondomain.com/

underdomænenavn

http://addondomæne.dk.primærdomæne.dk/

undermappe navn

http://primærdomæne.dk/addondomæne.dk/