+45 22 97 00 96

Webhotel til alle

WebHosting nemt og billigt!

Support > Vidensdatabase > cPanel > Oprette og fjerne et Addon Domain

Oprette og fjerne et Addon Domain

Et addon domæne er et sekundært domæne hostet på en cPanel konto. Addon domæner har typisk deres egen særskilte hjemmeside.

Bemærk : Du må ikke være i stand til at oprette et addon domæne, hvis du ikke ejer ( registrere ) domænenavnet, eller hvis dine navneservere (DNS) ikke er ændret.

Sådan oprettes en Addon Domain

Med Addon Domæner kan du være vært for flere forskellige domæner med forskellige website indhold , alle under samme diskplads og båndbredde på en cPanel konto.

Bemærk: Dit kontrolpanel kan se lidt anderledes ud, afhængigt af det tema du bruger, men det grundlæggende vil være den samme for alle temaer baseret ud af X3 tema.

Hvis du vil oprette et andet domæne navn med sin egen hjemmeside , skal du gøre følgende:

Log ind på din cPanel og klik Addon Domæner under Domæner . Der er tre ting cPanel beder om , når du opretter et Addon Domain .

New Domain Name : Indtast det nye domænenavn.dk , uden http eller www i navnet.

Brugernavn / bibliotek / subdomæne navn: Dette vil være den mappe cPanel skaber i din public_html mappe. Normalt vil du ønske at bruge det navn, som ikke allerede findes som en mappe i public_html , men cPanel vil automatisk foreslå det navn , og vi anbefaler, at du bruger forslaget.

Password: Udfyld den adgangskode, du vil bruge her . Denne adgangskode bruges til en FTP-konto , der oprettes automatisk af cPanel . Sandsynligvis vil du ikke nogensinde brug for denne adgangskode , så vi foreslår, at vælge en tilfældig adgangskode og glemme alt om det.

Dit nye domæne er nu tilføjet. Du kan uploade hjemmesiden filer til den specifikke addon mappe, som blev skabt i public_html mappen .

Påmindelse : Dit nye domæne navn vil ikke vise dit websted, indtil du indstiller domænets navneservere . Du skal gå til det firma, hvor du har registreret dit domæne og ændre navneservere der .

Peg en addon domæne til en specifik eller eksisterende mappe.

Sommetider hvis du allerede har indhold uploadet til en bestemt mappe på din konto, eller du ønsker, at indholdet skal være i en anden mappe end standardmappen . I så fald ville du angive den korrekte mappe i " Brugernavn / bibliotek / subdomæne Name " feltet i ovenstående vejledning , i stedet for den ene det antyder . Hvis mappen ikke eksisterer, vil den oprette det for dig.

Hvis der allerede findes en mappen med samme navn , kan det give dig en advarsel om, at der allerede findes brugernavn / mappe / subdomæne , men i dette tilfælde , du har indtastet noget, der allerede findes på formålet. Du kan trygt ignorere denne advarsel , da det var din hensigt at pege addon domæne til en mappe, der allerede eksisterer.

Sådan fjernes et Addon Domain

Hvis du har et Addon Domain oprettet og gerne vil slette den , skal du gøre følgende:

Log ind på din cPanel og klik Addon Domæner .

Nederst under Handlinger klikke på Fjern.

Fjernelse af addon domæne fjerner kun domænet fra DNS og server konfiguration. Dine filer og databaser slettes ikke eller påvirkes ved at fjerne addon domæne ( bortset fra det faktum , at du ikke længere kan få adgang til de effektuerede filer via dette domænenavn ) .