+45 22 97 00 96

Webhotel til alle

WebHosting nemt og billigt!

Support > Vidensdatabase > cPanel > Sådan oprettes forbindelse til MySQL Database

Sådan oprettes forbindelse til MySQL Database

For at din MySQL-database skal virke efter hensigten , er der brug for et script der forespørge databasen for de oplysninger, den gemmer. For at gøre dette, skal du tilslutte dit script til databasen med en konfigurationsfil.

Hvis du ikke er sikker på, hvor din konfigurationsfil er , så tjek denne liste over forskellige scripts :

Placering af Script konfigurations filer.

konfigurationsindstillinger.

Databasebaserede scripts , såsom Wordpress, WHMCS og Joomla , vil generelt have en standard konfigurationsfil klar, til at redigere de relevante oplysninger. Nedenfor finder du eksempler på , hvad denne adgangsoplysninger vil se ud :

Host Name = localhost (bogstaveligt talt input localhost )
Database Name = cpanelUsername_databaseName
Database Brugernavn = cpanelUsername_databaseUsername
Database Password = det password du har valgt

WordPress Eksempel
Brugernavn = joe1337 Database Name = wrdp1
Database - brugernavn = WP1 Database - Bruger Kode = eHTb7 % Pxa9

/ / ** MySQL -indstillinger ** / /
/ ** Navnet på den database for WordPress * /
define (' DB_NAME ', ' joe1337_wrdp1 ');

/ ** MySQL-database brugernavn * /
define (' DB_USER ', ' joe1337_wp1 ');

/ ** MySQL-database password * /
define (' DB_PASSWORD ', ' eHTb7 % Pxa9 ');

/ ** MySQL hostname * /
define (' DB_HOST ', ' localhost ');