+45 22 97 00 96

Webhotel til alle

WebHosting nemt og billigt!

Support > Vidensdatabase > cPanel > Sådan Logger du ind på cPanel

Sådan Logger du ind på cPanel

cPanel er et web-hosting -konto styringsværktøj tilgængelige på alle Hostmonster hosting pakker.

Du får kun et brugernavn pr. cPanel konto. Hvis du opretter addon , parkeret og tilføjer underdomæner , kan de domæner tilgås ved at logge ind på din primære cPanel konto , du vil derfor ikke have en separat cPanel eller separate login legitimationsoplysninger.
Brugernavn og adgangskode for at logge ind i cPanel, kan findes i din velkomst e-mail . Hvis du ikke har de korrekte login legitimationsoplysninger , bedes du kontakte Hostmonster via e-mail eller live chat for at få hjælp .
Bemærk: Afhængigt af dit operativsystem og webbrowser , kan din computer vise login- prompt lidt anderledes end hvad der vises i videoen. Selv om det kan se anderledes ud ,  virker det på samme måde .
cPanel Adgang.

Se video herunder.

Du kan få adgang til din cPanel på en af ​​følgende måder:

Mulighed 1:

Hvis du er fortrolig med navnet på dit domæne , er den bedste metode :

https://Domænenavn:2083

Mulighed 2:

Brug https og din IP-adresse , efterfulgt af sikker port nummer :

https://DinsidesIPAdresse:2083